De veiligheid en app bij Bitcoin Revolution

Is Bitcoin Revolution veilig?

Bitcoin Revolution is een van de meest gerespecteerde crypto handelsplatformen in de wereld, en met goede reden. Tot op heden is het nog nooit gehackt, en het is gemakkelijk te zien waarom. In totaal 95% van alle stortingen worden bewaard in offline, geografisch gedistribueerde koude opslag, wat betekent dat ze onkwetsbaar zijn voor eventuele online aanvallen.

Bovendien wordt alle gevoelige rekeninginformatie gecodeerd op zowel systeem- als gegevensniveau, en worden de servers in veilige kooien bewaard onder 24/7 bewaking, met 24/7 videobewaking en gewapende bewakers. Voeg daarbij gebruiksvriendelijke beveiligingsfuncties zoals twee-factor authenticatie en e-mailbevestigingen, en u kunt er zeker van zijn dat uw geld in uitstekende handen is.

Sessie en apparaat management komen naar alle Bitcoin Revolution accounts.

Klanten kunnen nu alle actieve sessies en goedgekeurde apparaten zien, en kunnen deze allemaal of een combinatie ervan intrekken als dat nodig is.

Bitcoin Revolution scoort relatief goed op het gebied van privacy, en het bedrijf lijkt openhartig te zijn over het gebruik van uw gegevens, die kunnen worden gebruikt in instanties zoals het verzenden van enquêtes, het verbeteren van hun diensten, het oplossen van geschillen, data-analyse en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Alle persoonlijke registratie-informatie wordt maximaal een jaar bewaard, en u kunt ook expliciet verzoeken om uw persoonlijke informatie onder bepaalde omstandigheden te wissen, onder meer als ze die niet langer nodig hebben, of als er geen wettelijke verplichting is om de gegevens te bewaren. Zaken als anti-witwas wetten komen hier om de hoek kijken en het kan allemaal een beetje verwarrend worden, maar het resultaat is dat Bitcoin Revolution, net als andere exchanges, informatie over u moet opslaan om effectief te kunnen werken, en ook om juridische redenen.

Ons nieuwe Security Shield biedt een stap-voor-stap pad naar een veiliger account – van het toevoegen van sign-in #2FA tot het inschakelen van de Global Settings Lock.

Als u echt wilt dat er geen persoonlijke informatie wordt opgeslagen, zult u moeten kijken naar andere exchanges die geen identiteitsbevestiging vereisen, maar voor de meeste gebruikers zijn Bitcoin Revolution’s veiligheid en privacy te vertrouwen.

Bitcoin Revolution app

De Bitcoin Revolution app is beschikbaar op iOS en Android, en is net zo handig in gebruik als de website. Eenmaal ingesteld is het een eenvoudige aangelegenheid, maar de eerste installatie kan een paar mensen afschrikken.

In plaats van gewoon in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord, moet je een API-sleutel genereren op de Bitcoin Revolution-account van je desktop-, laptop- of smartphonebrowser. Klik op ‚Profiel‘, ‚Instellingen‘ en ‚API‘, en je wordt geconfronteerd met een scherm dat op het eerste gezicht verwarrend lijkt, maar vrij eenvoudig is.

Het komt erop neer dat je naar een aantal selectievakjes kijkt. Dit zijn allemaal functies die u kunt selecteren zodat de Bitcoin Revolution mobiele app er toegang toe heeft.

U kunt ze allemaal selecteren als u wilt dat de app de volledige functionaliteit van de site heeft, maar als u zich zorgen maakt over, bijvoorbeeld, het verliezen van uw telefoon, kunt u de app zo instellen dat u alleen uw fondsen en prijzen kunt controleren, zonder daadwerkelijk rechten te hebben om geld op te nemen en aankopen te doen. Dit is een uitstekende beveiligingsfunctie en een die meer beurzen zouden moeten implementeren.

Zodra u uw selectie van functies hebt gemaakt, drukt u simpelweg op ‚Generate Key‘ en scant u de resulterende QR-code met uw smartphone-app om uw account te koppelen. Eenvoudig, effectief en zeer indrukwekkend.